Tenniskleding, schoenen en rackets haalt u bij Van Sloten in Veenendaal

Bij Van Sloten uw Sportspecialist bent u op het juiste adres voor een compleet tennisaanbod van kleding, rackets, schoenen en accessoires, ook hebben wij een speciaal junior aanbod voor de jongere tennistalenten. Graag adviseren en begeleiden wij u professioneel bij aanschaf van het juiste product. Daarbij heeft Van Sloten ook een speciaal aanbod voor tennisverenigingen, tennisclubs en tennisteams.

Racket Testservice

Wij willen elke klant altijd op de juiste manier adviseren op gebied van tennisrackets. Vaak is de keuze lastig omdat de klant alleen kan voelen in de winkel en dus geen indruk krijgt hoe het is om met dat racket te spelen. Daarom willen wij u de mogelijkheid geven om uw beoogde racket vrijblijvend te testen. Wij verkopen de volgende tennismerken Babolat, Dunlop, Pacific en Wilson.

Bespanservice

Het bespannen van rackets, vervangen van grips en tuning van rackets is onze specialiteit! Jarenlange ervaring in bespannen en rackettuning garandeert het allerbeste resultaat!

Bespannen

Voorkom onnodige armblessures en laat je racket tijdig bespannen. Een goede vuistregel is dat u uw racket net zo vaak per jaar laat bespannen als dat u per week gemiddeld speelt. Dus twee keer per week spelen betekent dan elk half jaar een nieuwe bespanning. Wij meten graag uw racket door met onze speciale multitester. Hiermee kijken wij of u met uw racket nog het optimale resultaat kunt behalen. In onze shop is een zeer ruime collectie snaren aanwezig. Elke bespanning wordt met evenveel zorg geplaatst en u wordt professioneel begeleid bij uw keuze voor de aanschaf van uw bespanning. Rekening houdend met uw wensen en uw budget zoeken wij voor u de beste oplossing. Vandaag het racket brengen=morgen ophalen.Heeft u vragen neem dan gerust contact op

Uw Tennisspecialist in Veenendaal